Lidt om mig og Sildings fodsalon:

Jeg, Jette Silding - er uddannet lægeexamineret fodplejer fra Københavns fodplejeskole. Igennem uddannelsen har jeg gennemgået 170 superviserede elevbehandlinger, 200 lektioner i anatomi/fysiologi, 100 lektioner i sygdomslære samt 50 lektioner psykologi.
Udover at drive Sildings fodsalon, arbejder jeg som handicaphjælper.


Det er vigtigt for mig at du er tilfreds og glad når du går herfra - jeg er grundig og gør mig meget umage i arbejdet med dine fødder, jeg vil meget gerne høre om specifikke ønsker og hvis du har fodlidelser jeg kan prøve at hjælpe dig af med.

Jeg håber at du bliver tilfreds med dit besøg hos mig - fortæl det endelig videre til familie og venner og skulle du mod forventning være utilfreds - så sig det gerne til mig.

Når du kommer første gang udarbejder jeg en journal, her vil jeg spørge ind til sygdomme, medicin og om du har nogle problematikker og særlige ønsker i forhold til dine fødder. Du er altid velkommen til at se journalen, jeg har tavshedspligt og følger naturligvis GDPR lovgivningen så dine oplysninger er forsvarligt bag lås og slå.

Sildings fodsalon ligger i den bagerste del af mit hus, du skal derfor gå ind ad porten til venstre for huset og ind i gården hvor du finder indgangsdøren. (Der er desværre ikke mulighed for at komme ind med kørestol).

Salonen er hyggelig og afslappet indrettet, jeg gør meget ud af at der skal være hjemligt samtidig med at her er professionelt og alle krav overholdes.

- Helbredstillæg, som pensionist er det muligvis muligt for dig at modtage helbredstillæg, du kan søge om op til 85% af fodbehandlingen og tillægget er indkomstbestemt.

- Eller lad mig hjælpe dig.

Til diabetes, arvævs- eller leddegigtpatienter - Klinikken er uden ydernummer hvorfor der henvises til en fodterapeut med et sådant.